Lions Club Breda Forum organiseert op zaterdag 15 februari 2020, van 12:00 tot 16:00 uur, op de Optisport Kunstijsbaan aan de Terheijdenseweg in Breda voor de 10de keer een Schaatsfeest om voor alleenstaande ouderen een onvergetelijke dag mogelijk te maken. Door mee te schaatsen of te sponsoren draagt u bij aan een boottocht op de Biesbosch voor zo’n 200 ouderen. Met een schaatsestafette en schaatsclinic kunnen de schaatsliefhebbers zich uitleven. Voor familie en vrienden is er een gezellig winterdorp voor ontspanning, een hapje, drankje, netwerken en aanmoedigen. 

Schaatsestafette voor bedrijven en families/vrienden

Er wordt een schaatsestafette gehouden met teams van 3 schaatsers. Er is een Wedstrijdpoule en een Familiepoule. Dus zowel de geoefende schaatsers als de enthousiaste krabbelaars kunnen meedoen. Er wordt in estafette vorm geschaatst op de 30 x 60 meter baan. Teams van 3 schaatsers rijden steeds tegen een ander team tijdens verschillende heats. Het beste teamresultaat telt voor de prijzen.
Kosten deelname: € 150,- per bedrijfsteam, € 90,- per familieteam

Schaatsclinic met Annamarie Thomas

De schaatsclinic wordt verzorgd door Annamarie Thomas. Haar finest moment was de ultieme 1500 meter in Calgary, 20 maart 1999, toen ze naar een ongekende tijd van 1.55,50 snelde, een spetterend wereldrecord dat bijzonder lang stand hield. Ook werd Annamarie twee keer wereldkampioen afstanden, in 1996 pakte ze op zowel de 1000 als de 1500 meter goud, in Hamar. Maximaal 40 personen kunnen deelnemen, dus wees er snel bij! Kosten deelname: € 10,- per persoon.

Extra exposure voor bedrijven

We kunnen extra exposure voor uw bedrijf bieden door vlaggen, doeken. etc. te plaatsen. We staan ook open voor eigen spontane ideeën, – heel graag zelfs! Vraag naar de mogelijkheden.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven met behulp van het volgende inschrijfformulier.
En dit formulier te mailen naar breda.forum@lions.nl

Programma

11.30 Ontvangst
12.15 Opening schaatsfeest
12.30 Schaatsestafette wedstrijdschaatsers o.l.v. Lions Club Breda Forum

12.30 Clinic voor beginners o.l.v. Annamarie Thomas
14.00 Schaatsestafette funschaatsers o.l.v. Lions Club Breda Forum
14.15 Clinic voor gevorderden o.l.v. Annamarie Thomas
15.30 PRIJSUITREIKING