Lions Club Breda Forum wil geld bijeenbrengen om daarmee de Stichting Wensambulance Brabant te helpen laatste wensen van terminaal zieke mensen te vervullen. Deze erkende goede doelen stichting staat vrijwel dagelijks gereed om met 4 ambulances en ruim 150 vrijwilligers die laatste wensen kosteloos in te vullen.

Wij hebben samen met slijterij  ‘De Druiventros’ in Breda en wijnkopers Verbunt-Verlinden een meer dan mooie selectie wijnen samengesteld in verschillende prijsklassen en van verschillende bekende wijnhuizen van over de hele wereld. Deze wijnen bieden we u te koop aan voor de normale winkelprijs. Wij hebben met de genoemde leveranciers een inkoopmarge afgesproken, die voor de volle 100% voor het goede doel bestemd is. Een win win situatie voor iedereen. U kunt nu en richting feestdagen op tijd uw wijnvoorraad aanvullen met allemaal wijnen die fles voor fles hun geld waard zijn. En zonder dat het u extra geld kost steunt u het goede doel. 
De wijnen worden verkocht per doos van 6 flessen en de uitgifte wordt verzorgd door ‘De Druiventros’ in Breda. Wij starten in september met de verkoop. De uitgifte start begin november. Daarnaast organiseren wij op zondag 13 oktober in hotel Nassau van 14 tot 19 uur een wijnproefmiddag. Alle geselecteerde wijnen kunt u daar komen proeven. Daarnaast zullen nog enkele andere producten worden aangeboden zoals de complete range portwijnen van Graham, een aantal mooie whisky’s en fijne cognacs. Voor slechts €15,- koopt u een proefkaart en een bijbehorend glas. 
Wijnlijst, prijzen incl. BTW: 

De Wereldse Wijnen (voor omschrijving, klik op de wijn):
Wit:
Italië: Masca del Tacco l'Uetta Fiano € 14,95 
Nw- Zeeland: Twin Islands, Marlborough Sauvignon Blanc € 11,95 
Frankrijk: Solas Viognier € 9,95 
Australie: Yalumba Riesling € 9,95 
Spanje: Principe de Viana Chardonnay Barrel Fermented € 8,95 
Argentinie: Salentein, Elevado, Chardonnay/Sauvignon Blanc € 6,95

Rood:

Australie: Yalumba Scribbler, Cabernet Sauvignon/Shiraz € 16,50 
Argentinie: Salentein Barrel Selection Malbec  € 14,95
Italie: Masca del Tacco Lu Rappaio Primitivo € 14,95 
Frankrijk: Le Canon du Maréchal,Syrah-Grenache  € 9,95  
Spanje: Principe de Viana, Tempranillo € 8,95 
Argentinie: Salentein, Elevado, Cabernet Sauvignon/Shiraz € 6,95  

Champagne:
Veuve Charlotte Brut € 24,75 

Bestellen
De wijnen kunnen per doos besteld worden via het bestelformulier dat u hier kunt downloaden.
Gelieve het ingevulde én ondertekende bestelformulier te e-mailen naar: breda.forum@lions.nl