Lions Club Breda Forum wil geld bijeenbrengen om daarmee een nieuwe bus te bekostigen voor de Stichting Rolerisuit. Deze organisatie is in 1987 opgericht en heeft vooral tot doel om mensen die als gevolg van ziekte of een handicap niet of slechts beperkt de deur uit kunnen de gelegenheid te geven de dagelijkse sleur te doorbreken met een uitstapje. Daartoe heeft Rolerisuit een aantal aangepaste bussen en eentje er van is dringend toe aan vervanging. 

Wij hebben samen met wijnkopers Verbunt-Verlinden en met ‘De Druiventros’ in Breda een meer dan mooie selectie wijnen samengesteld in verschillende prijsklassen en verschillende bekende wijnhuizen van over de hele wereld. Deze wijnen bieden we u te koop aan voor de normale winkelprijs. Wij hebben wel een inkoopmarge afgesproken, die voor de volle 100% voor het goede doel bestemd is. Een win win situatie voor iedereen. U kunt richting feestdagen op tijd uw wijnvoorraad aanvullen met allemaal wijnen die fles voor fles hun geld waard zijn. En zonder dat het u extra geld kost steunt u het goede doel. 

De wijnen worden verkocht per doos van 6 flessen en de uitgifte wordt verzorgd door ‘De Druiventros’ in Breda. Wij starten medio augustus met de verkoop. De uitgifte start begin november. Daarnaast organiseren wij op zondag 28 oktober in hotel Nassau van 12 tot 17 uur een wijnproefmiddag. Alle geselecteerde wijnen kunt u daar komen proeven.  Daarnaast zullen nog enkele andere producten worden aangeboden zoals de complete range portwijnen van Graham, champagne Veuve Charlotte, Rodenbach bieren en enkele whisky’s en cognacs. Voor slechts €10,- koopt u een proefkaart en een bijbehorend glas.

 

De Wereldse Wijnen (voor omschrijving, klik op de wijn):
Wit:
Frankrijk: Langlois Chateau de Tauvenay Sancerre € 19.95 
Spanje: Ramon Bilbao Verdejo Rueda € 10.95 
Italie: Epicuro Pinot Grigio € 7.75 
Argentinie: Salentein Barrel Selection Sauvignon Blanc € 14.95 
Chili: Vina Errazuriz Max Reserva  Chardonnay € 15.95 
Australie: Yalumba y series Viognier € 9.95 
Chili: Santiago 1541 (Chardonnay) € 6.95 

Rood:
Frankrijk: Vacqueyras Boiseraie Ogier € 18.95 
Spanje: Ramon Bilbao Rioja Tempranillo Monte Llano € 7.95  
Argentinie: Salentein Barrel Selection Malbec  € 14.95 
Chili: Vina Errazuriz Max Reserva Merlot € 15.95 
Australie: Yalumba y series Syrah-Viognier € 9.95 
Chili: Santiago 1541  Syrah-Cabernet-Malbec € 6.95  

Champagne:
Veuve Charlotte Brut € 24,50 

Bestellen
De wijnen kunnen per doos besteld worden via het bestelformulier dat u hier kunt downloaden.
Gelieve het ingevulde én ondertekende bestelformulier te e-mailen naar: breda.forum@lions.nl